10 juli 2011

Goder morgon,

Igår var första jobbdagen för sommaren och allt gick bra, mycket skönt.
Idag är det den andra jobbdagen och jag har positiva tankar om denna med.

Dock vaknade jag mycket tidigare  än tänkt då jag var tvungen att köra min bror till kyrkan, och de flesta  av er vet hur mycket jag hatar att köra bil i göteborg, och kyrkan ligger i utkanten av stan.

Men allt gick bra. och nu en timma senare är jag hemma igen.

__________________________________________________________________________________

Good morning,

Yesterday was the first day on the job for this summer and everything went well, nice.
Today is the second day and I have positive thoughts about this too.

However, I woke up much earlier than planned because I had to drive my brother to church, and most of you know how much I hate driving in Gothenburg, and the church is located just outside the central of town.

But everything went well. and now an hour later I'm home again.


<3<3Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.