I solsken och regn.

Nu har vi varit i lägenheten och kollat. Det är rätt mycket som ska göras men det är bara roligt. + att det ger mig endel att göra i sommar vilket bara är positivt.

I Göteborg var det äckligt varmt och i Trollhättan var det åskregn. I skrivande stund sitter jag åter i bilen ännu en bit norrut påväg till sommarstugan.

Vad har du gjort idag ?


Kommentarer

  1. Vad roligt med att ni fått er nya lägenhet. Nu när det är så mycket att göra om och fixa så kommer ni ju verkligen att kunna göra om den till er egen. Jag är på väg till jobbet, det är hiskeligt tidigt och jag hade helre legt kvar och sovit kan jag erkänna..

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.