fiiint väder

Vi är så välsignade nu med så många fina dagar efter varandra.
Idag skiner solen igen och när baby kommer hit ska vi ta en lång och härlig promenad och sen vill jag åka in till stan. :)

Igår lagade jag ju matlådor,
Köttfärssås och paj. Dock inte tillsammans(Ja jag äter köttfärssås utan något till, :P)I köttfärssåsen slängde jag ner lite majs och gröna ärtor, ärtorna var mest för att tömma frysen, och jag önskar att jag hade haft morötter att riva ner för det ger så fin färg.

Sen i pajen hade jag i kassler och falukorv istället för skinka för jag hade ingen skinka hemma.

så nu står de fina matlådorna i kylen och väntar på att ätas upp ;)

<3<3

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.