sunday!


Good morgon!

blir bara ett snabbissnabbt inlägg då jag msåte åka strax..
Idag är det söndagsskola som gäller igen och vi ska prata om när Jona lyder Gud. Förra gången pratade vi när Jona Trotsar Gud. Dock är veckans story rääätt så kort och jag måste försöka komma på ett sätt att få den att verka lite längre..
jag funderar fortfarande på hur!

Sen efter håller jag på att försöka få min far att ta med iaf mig och min bror på lunch!
och sen ska jag hem och fortsätta packa. Ja, jag har börjat packa fast det är över en månad tills jag flyttar. Men det är så många av de dagarna som jag inte är här eller som jag inte kommer kunna packa så jag börjar nu!

Ha en bra dag !

<3<3

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.