sleepover

Vi kom fram till Göteborg vid halv fyra i eftermiddags, och det blev att jag stannade här hos mamma och pappa och sover över, första gången faktiskt sen jag flyttade till egen lägenhet som jag sover här. i deras nya och otroligt sköna skinnsoffa :)

baby kommer och hämtar mig imorgonbitti för att vi ska hinna hem till mig och fixa inför de som ska titta på lägenheten.
sen ska vi ha tårtfyllningstestning med familjen och efter det ska jag patrik och pär hitta på något äventyr. fast det vet de inte om ännu ^^,

Nu börjar det bli dags att sova.
Hoppas att du har det jättebra och att du har haft en bra långfredag.

sov gott!

<3<3

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.