time for a change

Min tanke, när jag bytte till den här bloggen, vad att jag skulle skriva lite mer om min tro. och det ser vi ju hur det har gått. Inte så bra. mycket för att jag inte alls känt mig så inspirerad till att göra det,

Men nu ska jag försöka koma igång, tänkte bla. att jag kan ha en liten "kristen ordlista".. det finns ju hur många ord som helst som vi använder och som för oss är helt förståerliga och normala(oss, det låter ju som att vi är ett eget folkslag haha)
Och som jag vet att många som kommer utifrån inte alls förstår,
som typ, Halleluja, Hosianna, Guds lamm, frälst/frälsning/frälsare, amen, Helige Ande, osv.

jag menar, hur kul är det att lyssna på något, eller få höra något om man inte förstår vad det betyder?

Sen tänkte jag att jag kan ta upp olika frågor som ofta kommer upp i diskussioner i olika sammanhang.

Är det någon fråga du vill ha svar på, så är det bara ställa den, antingen här, eller maila till mig så ska jag svara så gott jag kan :)


<3<3

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.