goder afton :)

Hej på er, fina ni!

Jag har haft en väldigt skön eftermiddag, blev inget gym däremot en promenad, och städande, och uppackning av tvätten.
sen ikväll har vi bara myst och sett tv,

Det slog mig idag att det var så längesen jag skrev något om bröllopet.
Vi har inte så mycket att göra just nu, det mesta är ju som klart atm.

jag har mailat cateringfirman ang. mat, datum priser osv, och brudklänningsbutiken om intagning, priser  och tider. Alla inbjudningarna är ute. (här ska tilläggas att vissa har fått dem tsm med resten av familjen då vi inte hittade allas adresser, så om du vet att du är bjuden och inte fått någon, häng inte läpp för det!)
Klänningen är ju köpt och hänger i sovrummet, lokalerna är bokade, har pratat med min frisör och ska på konsultion i juni när jag åker hem några dagar. Jag funderar över dukning och dekorationer men jag kan itne göra så jättemycket där ännu då vi inte kan veta helt hur vi ska duka förens vi vet hur många som kommer.

För två dagar sedan var det 5 månader kvar, 5 månader.... tiden går både på tok för fort men samtidigt aaallldeles för långsamt!!


<3<3


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.