ååh, vilken dag!!

ooh my.
Nu först sätter jag mig ner och vilar benen.
har varit igång sen 10 i morse och tvättat, för både mig, nathalie och patrik, då han skulle vara här och hjälpa mig idag fick han hoppa över sin tvättid, så jag erbjöd mig låna ut av min ;)

föutom det har ajg gjort tre olika typer av minipajer, jag har gjort snittar med tre olika fyllningar, pannacotta(dock bara en sort av den ;) ) och en chokladpaj.
Och när jag var klar med det så städade jag hela lägenheten..

Svabbade golvet i köket och hallen för hand, alltså på knä med en trasa, och när jag gjort det var vaattnet svart.. INTE MYSIGT.

iaf,
nu sitter jag och lyssnar på ett underbart ljud., vatten som spolar upp i badkaret. Fatta jag har förtjänat det idag!

imorgon blir det också upp tidigt och fortsätta med allt här hemma.
hoppas att pajerna finns kvar imorgon, de står nämligen ute på min balkong i ett vitrinskåp, som hamnade där när det tog för mycket plats, och då jag har uteplats också hoppas jag att ingen hungrig varg smyger in i natt och äter upp dem.. ;)


lite bilder på dagen pysslande, egentligen skulle jag ha haft Fredagshäng idag, men började vid 3tiden märka att jag hade mycket mer kvar att göra än jag hade tid för, så jag snackade med tjejerna och jag  kommer åka dit en annan ledig fredag istället :)
vilket är tur för jag vet inte HUR jag skulle ha hunnit med allt imorgon.

nu, bad!

<3<3


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Kontraster