wakey wakey!

Snart är det dags för sängen, men inte riktigt ännu.

Idag åkte mamma hem. Tänk att det kan vara så jobbigt. Och för min älskade far måste det ju vara 10000 gånger jobbigare än det är för mig.  Men snart flyttar hon ner hit, och hurra för det!

Vi har haft det jättemysigt ikväll jag och Nattis, med Varm fruktsallad(hur gott som helst, gör som en vanlig fruktsallad, fördela jämt över en ungsplåt med kanter, riv över vit choklad och in i ugnen ca 10 min på 200 grader. avnjutes med grädde. Mums!) Och en jättemysig film! Helens små underverk hette den.
Jag gillar!

nu skajag surfa runt lite, ta det lugnt, och njuta av att jag är ledig imorgon.

Till det avnjuter vi en bra låt!<3<3

Kommentarer

  1. Just nu läser jag upp mina betyg för att en dag komma in på universitet. Jag var för cool för skolan på den tiden

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Kontraster