vad hände liksom?

Vad hände liksom?
Först kan jag inte somna, sen ringer baby och väcker mig massa gånger, sen är det  för varmt, och sen vaknar jag astidigt och kan inte somna om.

det gillas inte.

Men men, då har man bara lite mer tid att döda innan det är dags att åka in till stan för att äta med my love.

också längtar jag tills imorgon,
då ska vi nämligen hämta våra ringar som vi beställt. :D:D
Silverringar från Schalins.

6 mm breda förlovningsringar i 18k vitguld 
 bild från nordstansguld.se

Ungefär såhär ser de ut. Fast de på bilden är i vitguld och vi kommer ha Silver.
DEt skillde så vansinnigt mycket i priset.

Vi köper våra för ca 580 kr st. (vi är ju studenter;) ) och hade vi köpt dem i rött guld hade de kostat 11 000 och om vi hade köpt i vitguld(som vi egentligen ville ha) så hade de kostat 14 000. FATTA det är helt galet stor skillnad.

sen har vi självklart varandras namn ingraverade och vårat datum, 11/11. Då vi inte har något speciellt förlovningsdatum ( vi har båda friat till varandra och inte bestämt när förlovningen började gälla) så kände vi att det viktigaste är ju att datumet betyder något, och den 11/11 är den dagen då vi valde varandra.

<3<3

Kommentarer

  1. coolt! vi har titan och guld i våra förlovningsringar. och min vigselring är ärvd och sedan tillfixad. ett bröllop behöver ju inte kosta! ;D hör av dig om du vill ha spartips, vårt bröllop var perfekt i kostanderna om man säger så :D
    å grattis igen, man blir så glad av sånt här! å så äre ju "lilla" Paddish också... iiihh!! :D

    kram till er båda!!

    SvaraRadera
  2. Guldet är så SJUKT dyrt nu och nyss så höjdes priserna igen.. Vill man dessutom ha vitguld så ska dom rhoderas och sånt, helst vartannat år för att hålla dom fina. En himla massa jobb och kostnader.. Det är jättemånga som väljer ringar i silver nu för guldpriserna är så SJUKT höga! Vill man väldigt gärna ha guldringar så är ju ett tips att försöka skrapa ihop så mkt byrolåds-guld som man kan och använda det i butiken som betalmedel. Då kan man få ner priset på ringarna en del iaf, beroende på vilken karat och hur mkt det väger. Men Schalins gör ju galet bra och fina ringar så oavsett om det är silver eller guld så är det ju extremt fina ringar tycker jag! Personligen tycker jag faktiskt att silver är finare än vitguld :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.