hemma igen

Åh, vilken dag,
tänk att klänningar kan vara så fina..
och så vansinnigt dyrt det är!

Nu vet jg iaf vilken modell jag ska leta efter, samma som jag trodde innan, och jag vet vilken prisklass jag kan ligga i. Det underlättar massor i veckan då jag ska gå runt och titta lite här i gbg.

Tyvärr fick man inte fota där i butiken :/ vilket känns jättetråkigt då man gärna hade haft för att kunna kolla sen..

Nu ska vi kila till Smyrna för att hänga lite på Zebra med högstadiegänget!

hoppas du får en underbar kväll!!

<3<3

Kommentarer

  1. åh va synd hade varit kul och se klänningarna, jag älskar bröllopsklänningar =)

    SvaraRadera
  2. oj, att gå från 180 till 120 är inte det lättaste! Men man får ju bara göra det bästa av situationen helt enkelt.. Men alltså jag måste bara säga att jag inte trodde att du skulle vara den första kompisen som gifter sig, trodde det skulle bli typ Emma och Axel (som jag gick högstadiet med) dom har ju vart tillsammans sen dom gick i typ åttan eller nå, men det blir nog snart också, dom förlovade sig ju i somras eller nå.
    Men man får bara ta och säga grattis och hoppas att bröllopet blir fint och mysigt :) Lycka till snygging!!:)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Skriv gärna här!

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.