sy sy sy

Som jag har bråkat med den, min fina symaskin. Vi vill ofta olika jag och hon. hon hade nog helst sluppit bli använd överhuvudtaget. Men se så tur ska hon inte ha. Det är bara för henne att lära sig sammarbeta ;)

Jag håller på att sy en klänning. Jag började på en igår och den msåte bli klar idag eftersom att jag ska använda den i helgen om den blir bra.

och igår verkade allt gå så bra, tills jag skulle sy på ett foder som avlutning för kvällen, också syr jag på det åt fel håll... fast jag dubbelkollade och allt så blev det fel. så sjukt störigt, så jag fick sitta och sprätta i typ en halvtimme.

MEn en sak som är rolig är att pappas skjorta äntligen är klar.
Så den skickar jag med honom nu när han åker till Piteå idag.


<3<3

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En känslig fråga

Enhörnings och sjöjungfrutårtan

Mnyt nr 3: Du kan ju inte ha ADHD, du är ju som alla andra.