Om Mig

Jag heter Ewa, är 28 år, gift med en fantastisk man och tillsammans har vi 3 barn. Jag har levt med Adhd hela mitt liv men det är först i vuxen ålder som jag har fått en diagnos. Den har svarat på många av mina frågor kring mig själv men den har också medfört problem som jag inte riktigt visste att jag hade. 

Här försöker jag skriva om allt. Om diagnosen, familjelivet, pysseltips jag gillar osv. 

Jag är utbildad projektledare men just nu arbetar jag på hemfrid med städning och väntar på att få iordning mitt syrum så att jag kan komma igång med webbutiken ordentligt igen! Webbutiken drivs som en hobbyverksamhet och det kommer upp nya produkter i mån av tid, energi och materialtillgång. 

Jag gillar vintage och klänningar, men ogillar att vara på bild. 


3 kommentarer:

 1. så sjukt bra förklaring av dig själv ewa! och rolig om inte annat <3 kram på min sötis fia. kärlekar dig!
  /Madicken

  SvaraRadera
 2. Hade inte läst detta innan....så himla bra beskrivning! kram <3/Marie

  SvaraRadera
 3. Hei eva/ sandra isaksson från es3a2 har hittat dig. hoppade runt lite på facebook och hamnade på johannas brundins... sen kom ja lite otippat att tänkta på dig. Men ja hittade dig int på facebook. Så gör vad man brukar göra, ja googlade dig och hittade din blogg. Förstår ja rätt av inläggen eller e du gravid!? i såfall, men shit! grattis du! Känns galet att folk börjat skaffa famlij tycker jag, men roligt ändå :) men bort du fortfarande kvar i pite? Gick du klart bibelskolan eller vad de nu hette? gla påsk föresten! /sandra

  sandra.l.isaksson@gmail.com

  SvaraRadera

Skriv gärna här!